paino tippunut entisestaan vaikka tassa vaiheessa pitaisi painoa olla tullut jo 2.5-4kg eli joo raskaanahan taalla ollaan ja loistokkaasti viikolla 21. Totaalinen painon pudotus on kuten nakyy -14.1kg ei kuitenkaan yhta paljon kun esikoisesta (-18kg ), laihduttanut en ole sen jalkeen kun raskaus selvisi ( 3'tta kertaa "yllarina", kyllahan aikuinen ihminen tietaa miten vauvoja tulee, eli ei tama mikaan jarkytys ole ollut pikemminkin hammastys silla naytan tulevan raskaaksi ihan vaan mieheni nakemisesta ).

Eli jos kirjottelen tanne viela tulee se olemaan raskaudesta ja sen tuomista aatoksista, minka osana minulla on tama ainainen laihtuminen ja sitten lopulta painon putoamisen loppuminen ja toivottavasti sitten myos muutaman kilon takaisin saaminenkin, kahdesta aikaisemmasta lapsestani en ole onnistunut saamaan yhtaan kiloa raskaus aikana takaisin vaan laihtuminen on jatkunut tai "loppunut" ( eli vauvan,istukan, lapsiveden jne jne paino on kompensoinut laihtumistani niin etta vaikka mina olen laihtunut ei painoni ole noussut vaan vasta lapsen syntyman jalkeinen paino on ollut heti noin -7-8kg alhaisempi ja tasta olen laskenut kokonais painon tippumisen, etc.-18kg) loppuun saakka ja lihonnut olen vasta lasten synnyttya. Ymmartaakohan tasta kukaan mitaan, en osaa vain selittaa tata selkeasti.

Mutta nain siis taalla ja katsellaan ja kuulostellaan. Kaikille kaunista kesaa, meilla paistaa aurinko taydelta taivaalta:)

 

weight.png